CHINA TOWN EWIJK

CHINA TOWN EWIJK De echte Oosterse keuken bij u thuis!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 942 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij China Town Ewijk. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2022 om 21:05 Jammer genoeg deze keer niet tevreden. Gado gado was niet wat ik er van verwacht had. Een grote bak vol Taugé met n gebakken ei er op in een hele dunne satésaus. Toch maar even gebeld. Mevrouw gaf aan dat dit gado gado is En dat het zo hoort.
19 jun 2022 om 14:12 Zo snel hebben we nog nooit een bestelling thuis gekregen. Klasse hoor!! Eten goed warm en lekker… helemaal top!!
19 jun 2022 om 11:26 Perfect zosls altijd
12 jun 2022 om 13:12 Bestelling was binnen na 40 minuten. 2x kip met cashewnoten, 1x rijst 1x bami 1x gebakken banaan en een portie sate, 4 stokjes. De sate saus was zoet, geen zout en ook niet licht pittig en kip met cashewnoten was zeer vlak van smaak, niet lekker
5 jun 2022 om 20:33 Lekker en goed warm eten. Bezorging op de afgesproken tijd
5 jun 2022 om 20:24 Rijsttafel 4 personen porties veel te groot, kan je makkelijk met 8 mensen van eten en dan houd je misschien nog over. Smaak iets vlak, mag pittiger
2 jun 2022 om 17:05 Eten was heerlijk lekker vers en warm één dikke 10
28 mei 2022 om 20:48 Op tijd. En het eten is altijd goed. Normaal halen we het zelf. Maar nu voor het eerst laten bezorgen.
26 mei 2022 om 21:54 Op tijd. Heerlijk goed verzorgd
26 mei 2022 om 20:15 Keurig netjes en ruim op tijd bezorgd. Het eten net als vorige keer prima kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.
26 mei 2022 om 20:04 Prima kwaliteit, lekker warm en op tijd. Bedankt
26 mei 2022 om 19:03 Was weer heerlijk en op tijd.